Kryetari i KLSH-së z. Arben Shehu zhvillon një vizitë në mjediset e Ambasadës Britanike në Tiranë

Kryetari i KLSH-së z. Arben Shehu zhvillon një vizitë në mjediset e Ambasadës Britanike në Tiranë


Më datë 16 tetor, me ftesë të Ambasadorit Britanik në Tiranë, z. Alastair King-Smith, Kryetari i KLSH-së, z. Arben Shehu zhvilloi një vizitë në mjediset e Ambasadës Britanike në Tiranë.

Z. Shehu mori pjesë gjithashtu në pritjen e organizuar me rastin e vizitës në Tiranë të të Dërguarit të Posaçëm të Kryeminstrit Britanik, Lord Peach.


                                                                                                    


Gjatë takimit u zhvilluan diskutime dhe biseda mbi situatën e përgjithshme në vendin tonë me fokus të veçantë tek drejtësia, demokracia, fenomeni i korrupsionit dhe siguria në rajon.