BASHKEPUNIME
KONTAKTO

Adresa : Bulevardi "Dëshmorët e Kombit"; nr.3
Tel : +355 4 2247294 (recepsioni) +355 4 2251267 (sekretaria)
Fax : +355 4 2247294; +355 4 2232491
E-mail : klsh@klsh.org.al zedhenesi@klsh.org.al
Orari i Pritjeve : 12.00 - 14.00

 
Njoftime
11.03.2015
Në datat 3 - 6 Mars 2015 në Ljubljanë, Slloveni në Qendrën e Ekselencës për Financat (CEF) u organizua workshop-i me temë “Auditimi i performancës”.
04.03.2015
Në datat 2-4 mars u zhvillua në Vjenë Simpoziumi i 23-të, organizuar nga Kombet e Bashkuara dhe INTOSAI...
03.03.2015
Në datat 17-18 Shkurt 2015 në Varshavë, Poloni u organizua takimi i radhës ..
27.02.2015
KLSH Kallëzon në Prokurori ish-Regjistruesen dhe 3 Specialistë të Zyrës Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Elbasan
 
 
 
 
 
 
 

 


logo intranet

email

Intranet

Posta Elektronike

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2012 KLSH