Kryetari i KLSH-së, z. Arben Shehu zhvillon një takim me Këshilltarin Ligjor Rezident të OPDAT, z. Constantine Soupios

Kryetari i KLSH-së, z. Arben Shehu zhvillon një takim me Këshilltarin Ligjor Rezident të OPDAT, z. Constantine Soupios

 

Kryetari i KLSH-së, z. Arben Shehu zhvilloi sot në mjediset e KLSH-së një takim pune me Këshilltarin Ligjor Rezident të OPDAT, z. Constantine Soupios, në kuadrin e mbështetjes që OPDAT i ofron Kontrollit të Lartë të Shtetit dhe vijueshmërisë së bashkëpunimit të ndërsjellë.