Shembja e rrugës në Borsh. KLSH nis verifikimin e rrethanave

11.01.2021

Rruga kombëtare që lidh Sarandën me Vlorën është vendosur në fokus mediatik për shkak të dëmtimeve të pësuara gjatë ditëve të fundit.

Në media është raportuar se është cilësia e dobët e punimeve që ka sjellë si pasojë dëmtimin e këtij aksi.

Në lidhje me këtë ngjarje, kryetari i Kryetari i Kontrollit të Lartë të Shtetit, z. Arben Shehu urdhëroi në mënyrë të menjëhershme verifikimin për procedurat që janë ndjekur për lidhjen e kontratës me kompaninë që ka fituar prokurimin dhe cilësinë e punimeve që janë bërë në terren.

KLSH do të informojë opinionin publik për ecurinë e procesit.