Takimi kulturor në Teatrin Eksperimental Kujtim Spahivogli, Tiranë

17.11.2017

Mbrëmja e datës 17 nëntor për punonjësit e KLSH por jo vetëm, ishte një mbrëmje e veçantë kulturore. Pikërisht në kuadër të muajit të hapur në këtë institucion, aktori i mirënjohur Mirush Kabashi u ngjit në skenë ekskluzivisht për punonjësit dhe të ftuarit e KLSH. Në skenën e teatrit “Kujtim Spahivogli” të Tiranës, aktori Kabashi performoi përpara publikut një cikël poemash me titullin “Ah moj demokraci!”.

mirushi1

mirushi2

Kjo shfaqe u mirëprit nga të gjithë spektatorët dhe falënderimet dhe urimet për aktorin Kabashi u shprehën përveçse personalisht, edhe përmes duartrokitjeve të gjata në një sallë të mbushur plot. Stafi i KLSH u shpreh mirënjohës për mesazhet që kjo shfaqe transmetoi, që megjithëse e ideuar 27 vite më parë, vazhdon të godasë edhe sot zakonet e mbrapshta të shoqërisë dhe institucioneve shqiptare.

Vetë z. Kabashi falënderoi përzemërsisht të gjithë të pranishmit dhe në veçanti Kryetarin e KLSH z. Bujar Leskaj, për këtë mundësi kontakti mes institucionit dhe kulturës.