Promovimi i librit “Pjesë të zgjedhura korale” me autore znj. Zana Turku

21.12.2014

 

21.12.2014

zana turkuMë 21 dhjetor 2014, Kryetari i KLSH-së z.Bujar Leskaj mori pjese në promovimin e librit ”Pjesë të zgjedhura korale” të artistes dhe dirigjentes së njohur Zana Turku, me një karrier të gjatë dhe të suksesshme artistike pranë Teatrit të Operas dhe Baletit dhe me tej.

Libri i zonjës Turku është një kontribut i veçantë në zhanrin e muzikes korale shqiptare.

Në fjalën e tij, z. Leskaj vlerësoi kontributin prej disa dekadash të zonjës Turku në zhvillimin e aktiviteve të muzikës korale në Shqipëri por edhe kontributin e saj si zv/Ministre e Kulturës gjatë periudhës 2005-2009.