Njoftime

Rezultate 1 - 20 / 387
Në datën 26 korrik, Kryetari i Kontrollit të Lartë të Shtetit, z.Bujar Leskaj dhe Drejtori i Drejtorisë së Përgjithshme të Parandalimit të Pastrimit të Parave, z.Arlind Gjokuta nënshkruan një marrëveshje bashkëpunimi.
Në frymën e shkëmbimit të eksperiencës midis institucioneve dhe midis kolegëve auditues, në datën 18 deri në 20 Korrik 2017, pranë Zyrës Rajonale të NIK-ut të Polonisë në Wroclaw, Kryetari i KLSH-së z. Bujar Leskaj dhe një grup audituesish të KLSH-së, morën pjesë në një vizitë studimore.
Me ftesë të Audituesit të Përgjithshëm të Zyrës Kombëtare të Auditimit të Kosovës(ZKA), Kryetari i KLSH-së, z.Bujar Leskaj dhe një grup audituesish të KLSH-së morën pjesë në Konferencën e 9-të Vjetore të Zyrës Kombëtare të Auditimit të Kosovës, zhvilluar në 13 korrik në Prishtinë.
Në datën 30 qershor, Kryetari i Kontrollit të Lartë të Shtetit, Dr.Bujar Leskaj dhe Rektori i Kolegjit Universitar “Luarasi”, Prof. Dr. Arben Malaj nënshkruan një Marrëveshje Bashkëpunimi në ambientet e KLSH-së.
Fjala e Presidentit të Republikës në ceremoninë e dekorimit të 5 përfaqësuesve dhe ekspertëve të KLSH
Në datat 14-15 qershor 2017, në Tiranë, në mjediset e hotel “Rogner”, KLSH në bashkëpunim me SIGMA,organizuan tryezën e rrumbullakët mbi "Rolin e SAI-ve në luftën kundër mashtrimit dhe korrupsionit"
Në datën 7 qershor, u organizua në Beograd ceremonia e 10 vjetorit të themelimit të Zyrës Shtetërore të Auditimit të Serbisë
Në 31 Maj deri në 2 Qershor 2017 u zhvillua në selinë e Kombeve të Bashkuara në Vjenë simpoziumi i INTOSAI-t në bashkëpunim me Organizatën e Kombeve të Bashkuara (OKB).
Në datat 22-25 Maj 2017, u zhvillua në Stamboll të Turqisë Kongresi i Xtë i EUROSAI-t, me moton “Zbatimi i ISSAI-ve: Sfida dhe zgjidhje për zhvillim të mëtejshëm”.
Në datën 19 maj, një delegacion i nivelit të lartë nga Gjykata Turke e Llogarive (TCA) zhvilloi një vizitë në Kontrollin e Lartë e Shtetit.
Në datën 18 maj 2017, Kryetari i KLSH-së z. Bujar Leskaj takoi SHTZ. Boaz RODKIN, Ambasadori i Izraelit në Shqipëri.
Në datat 16-17 maj 2017 në Stokholm, Suedi u zhvillua takimi i radhës i koordinatorëve të SAI-ve të vendeve anëtare të BE, vendeve kandidate dhe kandidate të mundshme.
Në datat 15-16 maj, një delegacion i Zyrës Shtetërore të Auditimit të Malit të Zi zhvilloi një vizitë studimore në Kontrollin e Lartë të Shtetit.
Në datën 9 maj 2017, në selinë qendrore të NATO-s Bruksel, u mblodhën përfaqësuesit nga SAI-et e vendeve anëtare të NATO-s për të diskutuar rreth aktivitetit të Bordit Ndërkombëtar të Auditimit (IBAN)
Dëmi ekonomik i shkaktuar është në vlerën 30.08 milion lekë në regjistrimin e tokave të shitura nën çmimin e tregut dhe jashtë kompetencave ligjore, dhe të ardhura të munguara në vlerën 26.6 milion lekë
Më datat 3 deri në 5 Maj u zhvillua në Strasburg, në selinë e Këshillit të Evropës Roundi i pestë i trajnimit për vlerësues e Grupit të Shteteve kundër Korrupsionit (GRECO.
Rezultate 1 - 20 / 387