KLSH në media viti 2013

 

Nga Bujar Leskaj, Gazeta “Ekonomia”, 16 janar 2013.
Nga Bujar Leskaj, Gazeta “Koha Jonë”, 4 shkurt 2013.
Nga Fatos Çoçoli, Gazeta “Metropol”, 6 shkurt 2013.
Nga Agron Maksutaj, Gazeta “Ekonomia”, 27 prill 2013.
Nga Luljeta Nano, Gazeta “Ekonomia”, 25 qershor 2013.
Nga Bajram Lamaj, Gazeta “Telegraf”, 25 qershor 2013.
Nga Bashkim Spahia e Albana Agolli, Gazeta “Ekonomia”, 28 prill 2013.
Nga Gëzim Zilja, Gazeta “Republika”, 16 prill, 2013 dhe “Metropol” 21 dhe 27 prill 2013, si dhe 1 maj 2013.
Nga Bedri Çoku, Gazeta “Republika”, 7 maj, 2013.
Nga Bujar Leskaj, Gazeta “Panorama”, 8 maj 2013.
Nga Xhaferr Xhoxhaj, Gazeta “Metropol”, 10 maj 2013.