Informacione

KLSH nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me DPPP

27 Korrik, 2017

Në datën 26 korrik, Kryetari i Kontrollit të Lartë të Shtetit, z.Bujar Leskaj dhe Drejtori i Drejtorisë së Përgjithshme të Parandalimit të Pastrimit të Parave, z.Arlind Gjokuta nënshkruan një marrëveshje bashkëpunimi.

Vizita studimore e përfaqësuesve të KLSH-së në Poloni

24 Korrik, 2017

Në frymën e shkëmbimit të eksperiencës midis institucioneve dhe midis kolegëve auditues, në datën 18 deri në 20 Korrik 2017, pranë Zyrës Rajonale të NIK-ut të Polonisë në Wroclaw, Kryetari i KLSH-së z. Bujar Leskaj dhe një grup audituesish të KLSH-së, morën pjesë në një vizitë studimore.

Kryetari i KLSH-së, z.Bujar Leskaj, merr pjesë në Konferencën e 9-të Vjetore të Zyrës Kombëtare të Auditimit të Kosovës

14 Korrik, 2017

Me ftesë të Audituesit të Përgjithshëm të Zyrës Kombëtare të Auditimit të Kosovës(ZKA), Kryetari i KLSH-së, z.Bujar Leskaj dhe një grup audituesish të KLSH-së morën pjesë në Konferencën e 9-të Vjetore të Zyrës Kombëtare të Auditimit të Kosovës, zhvilluar në 13 korrik në Prishtinë.

KLSH nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me Kolegjin Universitar “Luarasi”

30 Qershor, 2017

Në datën 30 qershor, Kryetari i Kontrollit të Lartë të Shtetit, Dr.Bujar Leskaj dhe Rektori i Kolegjit Universitar “Luarasi”, Prof. Dr. Arben Malaj nënshkruan një Marrëveshje Bashkëpunimi në ambientet e KLSH-së.

Presidenti i Republikes dekoron pesë përfaqësues të botës akademike dhe ekspertë të KLSH-së

23 Qershor, 2017

Fjala e Presidentit të Republikës në ceremoninë e dekorimit të 5 përfaqësuesve dhe ekspertëve të KLSH

KLSH organizon tryezën e rrumbullakët mbi "Rolin e SAI-ve në luftën kundër mashtrimit dhe korrupsionit"

16 Qershor, 2017

Në datat 14-15 qershor 2017, në Tiranë, në mjediset e hotel “Rogner”, KLSH në bashkëpunim me SIGMA,organizuan tryezën e rrumbullakët mbi "Rolin e SAI-ve në luftën kundër mashtrimit dhe korrupsionit"

KLSH merr pjesë në 10-vjetorin e themelimit të SAI-t të Serbisë

09 Qershor, 2017

Në datën 7 qershor, u organizua në Beograd ceremonia e 10 vjetorit të themelimit të Zyrës Shtetërore të Auditimit të Serbisë

KLSH merr pjesë në Simpoziumin e 24-t të Përbashkët OKB-INTOSAI

05 Qershor, 2017

Në 31 Maj deri në 2 Qershor 2017 u zhvillua në selinë e Kombeve të Bashkuara në Vjenë simpoziumi i INTOSAI-t në bashkëpunim me Organizatën e Kombeve të Bashkuara (OKB).

KLSH merr pjesë në Kongresin e X-të të EUROSAI-t

25 Maj, 2017

Në datat 22-25 Maj 2017, u zhvillua në Stamboll të Turqisë Kongresi i Xtë i EUROSAI-t, me moton “Zbatimi i ISSAI-ve: Sfida dhe zgjidhje për zhvillim të mëtejshëm”.