GAO, NIK dhe leksionet e DODAROS

 

kapak 00

Dedikim:

Drejtuesve më të lartë të NIK-ut polak në vitet 2007-2019,
Presidentëve Jacek Jezierski, Krzysztof Kwiatkovski,
zv. Presidentit Wojciech Kutyla dhe
Drejtorit të Planifikimit dhe Zhvillimit Strategjik në GAO,
James-Christian Blockwood

 Autori