Fjalime dhe Përshëndetje

 


Për mua pjesëmarrja në Konferencën e VII –të institucionit Tuaj është një kënaqësi e dyfishtë. E para, pasi më jepet mundësia që cilësinë e Kryetarit të KLSH-së të prezantoj arritjet tona dhe të pres vërejtjet dhe sugjerimet tuaja.
15 Korrik, 2015
Të nderuar zonja dhe zotërinj, Në cilësinë e Kryetarit aktual të Kontrollit të Lartë të, kam privilegjin, por edhe krenarinë njëkohësisht, që të përshëndes në emër të gjithë atyre punonjësve dhe drejtuesve që kanë punuar me ndershmëri, përkushtim e pasion, duke dhënë një kontribut të vyer për këtë institucion, përgjatë këtyre 90 viteve.
27 Maj, 2015
Me lejoni që edhe në emrin tuaj t’ju uroj mirëseardhjen në ketë ceremoni të 90- vjetorit të KLSH personaliteteve të auditimit të jashtëm publik Europian dhe drejtuesve të institucioneve supreme të auditimit nga Europa zotërinjve...
27 Maj, 2015
Shkrim i Prof Dr. Anastas Angjeli Sekretar i Komisionit për Ekonominë dhe Financat në Gazetën Ekonomia, 2 dhjetor 2014.
03 Dhjetor, 2014
Konferenca e Gjashtë Vjetore e ZAP-t të Kosovës, përbën pa dyshim një arritje të qenësishme të institucionit Tuaj.
11 Korrik, 2014
Fjala e kryetarit të KLSH z. Bujar Leskaj në mbledhjen e tetë të Shoqatës së Ombudsmanëve të Mesdheut. Mbajtur në Tiranë, më 26-27 Qershor 2014
26 Qershor, 2014
Fjala e z. Bujar Leskaj në Komisionin e Ekonomisë dhe Financave
16 Qershor, 2014
Konsolidimi i shtetit ligjor: sfidë për të gjithë ne
01 Shkurt, 2013