Bashkëpunime

Me institucionet Homologe

Kryetari i Kontrollit të Lartë të Shtetit zhvilloi një vizitë zyrtare në Zyrën e Auditimit të Qipros

27 Mars, 2017

Në datën 27 mars 2017, Kryetari i Kontrollit të Lartë të Shtetit z.Bujar Leskaj, zhvilloi një vizitë zyrtare në Zyrën e Auditimit të Qipros, ku nënshkroi një marrëveshje bashkëpunimi me homologun e tij, z. Odysseas Michaelides.

Presidenti i Byrosë Shtetërore të Auditimit të Kuvajtit zhvillon një vizitë zyrtare dy ditore në Shqipëri

07 Mars, 2017

Më datat 6-7 Mars 2017, Presidenti i Byrosë Shtetërore të Auditimit (SBA) të Kuvajtit, z. Adel Abdulaziz Al-Saraawi, zhvilloi një vizitë pune dy ditore në Shqipëri

Me Shoqërinë Civile

KLSH, marrëveshje bashkëpunimi me Institutin për Certifikimin e Kontabilistëve dhe Auditorëve të Kosovës

07 Tetor, 2016

Më date 6 tetor 2016, në mjediset e Kontrollit të Lartë të Shtetit, u nënshkrua Marrëveshja e Bashkëpunimit mes KLSH-së dhe Institutit për Kontabilitet, Auditim dhe Financa

Kontrolli i Lartë i Shtetit nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me organizatën “Albanian Platform for Policy Advocacy”

22 Prill, 2016

Në datën 22 prill 2016, në mjediset e Kontrollit të Lartë të Shtetit, u nënshkrua Marrëveshja e Bashkëpunimit mes KLSH-së dhe organizatës jo-fitim prurëse “Albanian Platform for Policy Advocacy”

KLSH dhe Konfindustria nënshkruajnë Marrëveshje Bashkëpunimi

12 Prill, 2016

Në vijim të bashkëpunimeve me organizata të shoqërisë civile dhe të profesionistëve të fushës së auditimit, KLSH nënshkroi në datën 25 shkurt 2016, në mjediset e Kontrollit të Lartë të Shtetit, Marrëveshjen e Bashkëpunimit me Konfederatën e Industrive të Shqipërisë (Konfindustria).

Me Institucionet e Tjera

KLSH marrëveshje bashkëpunimi me Fakultetin e Ekonomisë

08 Shtator, 2016

Në datën 7 korrik 2016, në mjediset e Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Tiranës, u nënshkrua Marrëveshja e Bashkëpunimit mes KLSH-së dhe Fakultetit Ekonomik, përfaqësuar nga Kryetari i KLSH-së, Dr.Bujar Leskaj dhe Dekani i Fakultetit, Prof.Dr. Dhori Kule.

KLSH nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Komisionerin për Mbikëqyrjen e Shërbimit Civil

01 Shtator, 2016

Në datën 2 qershor 2016, në mjediset e Kontrollit të Lartë të Shtetit, u nënshkrua Marrëveshja e Bashkëpunimit mes KLSH-së dhe Komisionerit për Mbikëqyrjen e Shërbimit Civil, znj.Pranvera Strakosha.

  Lista e plotë