BASHKEPUNIME
KONTAKTO

Adresa : Bulevardi "Dëshmorët e Kombit"; nr.3
Tel : +355 4 2247294 (recepsioni) +355 4 2251267 (sekretaria)
Fax : +355 4 2247294; +355 4 2232491
E-mail : klsh@klsh.org.al zedhenesi@klsh.org.al
Orari i Pritjeve : 12.00 - 14.00

 

njoftime

Dëmi i paarkëtueshëm për Buxhetin e Shtetit është në vlerën 2,563,349.5 EURO
Nga data 2-7 gusht në qytetin e Durrësit, përgjatë Shëtitores “Taulantia”, u zhvillua "Panairi Ndërkombëtar i librit shqip
Në datën 12 korrik, 2016, Kryetari i KLSH-së, z.Bujar Leskaj takoi në zyrën e tij z.Franklin De Vrieze, ekspert mbi Zhvillimin Parlamentar dhe Qeverisjen
Prezantuar nga Sekretari i Përgjithshëm i EUROSAI-t në takimin e 44 të Bordit Drejtues
Në kuadër të Marrëveshjes së Bashkëpunimit mes KLSH-së dhe APPA-s, buletini i muajit maj 2016 po analizohet nga stafi i KLSH-së.
Në datën 11 korrik, një delegacion i KLSH-së i kryesuar nga Kryetari, z. Bujar Leskaj, zhvilloi një vizitë një ditore në Kosovë
Më datën 07 korrik, 2016, Kryetari i KLSH Bujar Leskaj takoi në zyrën e tij Ambasadoren e Bashkimit Evropian në Shqipëri, zj. Romana Vlahutin dhe Ambasadorin e Austrisë në Shqipëri z. Johann Sattler.
U organizua në datat 23-24 qershor 2016, në Bruksel, Belgjikë, trajnimi i katërt i përbashkët për këshilltarët rezidentë të projekteve IPA dhe homologët e tyre përfaqësues të vendeve kandidate dhe fqinje të BE.

Lista e Plotë..

logo intranet

Intranet

email

E-mail

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 KLSH